New 310 head won't align to bottom end
Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By 2ndmoto

Thread: New 310 head won't align to bottom end

  1. #1
    Junior Member scoutt's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    18

    New 310 head won't align to bottom end

    I just got a new 310 kit from Eddie and tried to put it on the studs but it seems I have one stud that is like 1/16in to far inside. Or the jug hole is miss-aligned. could my stud be bent or should I just force it on? Do I try to bend it out or just replace the stud?
    Last edited by scoutt; 06-23-2019 at 04:45 PM.

  2. #2
    Junior Member scoutt's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    18
    Well it was a bent head stud, not sure how it happened but I will replace it. Do you add loc-tite on the head studs?

  3. #3
    Senior Member 2ndmoto's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    554
    A little blue wouldn't hurt.
    scoutt likes this.

  4. Remove Advertisements
    TRX250R.net
    Advertisements
     

  5. #4
    Junior Member scoutt's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    18
    cool, thought so.

  6. #5
    Junior Member SANDMANIAC's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    22
    DON'T MODIFY ANYTHING...it could be a bad casting...measure the distance between all of the studs and see what the most common measurement is, then compare it to the one on the weird stud...


 

Remove Ads

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •